Bezichtigingen inplannen via je eigen website

Je plaatst eenvoudig een slimme widget op je eigen website

Bezichtigingen plannen via je website

Met onze slimme online tool plannen klanten zelf snel en simpel hun eigen bezichtiging in. Vanuit een slimme beheeromgeving kan je zelf de widget samenstellen. Je kiest de kleuren, objecten en teksten. Vervolgens plak je een aantal codes in je website op de plek waar de widget getoond moet worden. Zo ben jij beter bereikbaar, en geef je een stuk controle aan je klant. Ideaal. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te beheren of dit over te laten aan een van onze medewerkers

Probeer het zelf!

Jouw agenda in onze professionele handen

Van afspraken inplannen tot terugbelnotities en alles daartussenin. Onze medewerkers zorgen voor een zorgeloos en zorgvuldig agendabeheer. Zo heb jij meer tijd over voor je kerntaken terwijl wij de administratie eromheen op ons nemen. Jij de rust, wij de rest.

Afbeelding op pagina Bezichtigingen via je eigen website

Jij kiest hoe wij het beheren

Uiteindelijk is het jouw kantoor en zijn het jouw klanten. Jij bepaalt dus op welke manier wij jouw agenda op afstand beheren. Welke informatie moet er worden vermeld bij een nieuwe afspraak? Welke delen van de agenda mogen wij inzien? Gedeeltelijk of in zijn geheel? En beheren wij jouw agenda het hele jaar door. Tijdens piekmomenten? Een combinatie? Samen richten we jouw ideale plaatje in.

Afbeelding op pagina Bezichtigingen via je eigen website